Dugnad: NÅ trengs alle hender!

PUBLISERT

Varme og regn har fått MYE til å skje i åkrene, og nå har vi den tiden vi snakket mye om når vi oppsummerte erfaringene fra i fjor. Tiden da vi MÅ ta alt ugresset før det får vokst seg større – om vi ikke skal få hundre gang mere arbeid ut over sommeren. Det er avgjørende for å redusere arbeidsmengden at vi får tatt ugresset før det vokser ut over frøblad-stadiet. Det vil si at vi har cirka ei uke på oss til å gå over alt. Og at vi rutinemessig hver uke må gå over alle bed.

I tillegg har vi masse planter som skal i jorda, så nå oppfordres dere alle til å prioritere en skikkelig innsats denne helga.

Vi setter pris på om så mange som mulig kan komme til oppsatt start på dugnaden, så vi får gitt felles info, og at så mange som mulig har anledning til å være til arbeidet er gjort.
Vi hadde besøk av ugress-ekspert Thomas Holz i dag, og han var veldig tydelig på at de neste dagene er helt avgjørende for årets avling. Får vi ikke gått over alt nå med det samme, kommer vi til å miste kontrollen på ugresset, og oppgaven blir for stor.

Vi oppfordrer dere igjen til å sette dere opp på dugnadsoversikten. Det gir oss en god oversikt over hvor mange vi kan regne med kommer på dugnad.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet