Vi er i gang – 2017

PUBLISERT

Nå dyrker vi ugress. Dette er ikke tull. Jorda er pløyd og harva, ugrasharva er kjørt, og noen av sengene er klargjort. Så nå venter vi bare på at det kommer litt regn, så ugresset får gode vilkår for å spire. DA kommer vi med flammeutstyret og brenner det ned. Kanskje gjør vi det til og med et par ganger før vi sår gulrot og annet. Da har vi i hvert fall gitt oss sjøl den best mulige starten på ugress- arbeidet.

Og tirsdag setter vi poteten. Vi har folk nok til å få den i jorda – men om noen har veldig lyst til å gjennopplive noen barndomsminner bakpå potetsetteren, så er dere selvsagt velkommen til å være med.

Og snart starter vi med årets dugnader. Det kommer ei liste med aktuelle dugnadsdager om ikke lenge. Vi gleder oss til å komme i gang.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet