De siste høstedagene – og medlemsmøte

PUBLISERT

Nå nærmer det seg slutten på en fantastisk sesong, og vi må prøve å være så effektive vi bare kan for å få det siste opp av jorda.
Noen av dere har nevnt at dere kan komme en tur på dagtid denne uka. Vi kommer til å være i åkeren og ta opp gulrøtter TIRSDAG 11.10 – fra kl.10. Om noen har anledning til å være med på det er det kjempefint.

Noen har lagt ned veldig mange dugnadstimer de siste ukene. Så for å konsentrere innsatsen litt, GÅR TORSDAGENS DUGNAD UT. Det betyr at det ikke blir levering denne uka.

Det blir dugnad igjen LØRDAG 15.10 kl 1015. De som vil ha grønnsaker denne uka kan da høste og ta med seg tirsdag eller lørdag i forbindelse med dugnadene, evt. be noen av de andre ta med.

Vi vil se an været og framdrifta litt om det blir dugnad torsdag 20.10. Men lørdag 22.10 blir det dugnad på dagen, og medlemsmøte på Pøbben på Brakstad kl 1700. Da håper vi MANGE har anledning til å være med. Det blir matservering om Frode får noe i garna, det koster kr 100 per person. Ta gjerne med venner som kan være interesserte i å høre mer om andelslandbruket, og kanskje være med fra neste år.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet