Poteter og gulrøtter må opp av jorda – 2 dager med dugnad denne uka

PUBLISERT

Vi hadde en flott potet-dugnad søndag, med mer sol enn regn, en ganske tørr og fin potetåker, og masse fin potet.

Men det er mer igjen, derfor blir det flere dugnader framover. Torsdag den 6/10. er det høstedugnad som vanlig fra 1715, (husk å skriv dere opp for levering). Dessuten tar vi en dugnad med potetopptaking tidligere samme dag, fra kl 1015. Dette fordi Røde Kors har noen utfordringer med hvilke dager det passer å få kjørt folk fra mottaket, så de ba om å få komme torsdag. Om noen av dere andre har muligheter å komme på dagtid, så er det kjempefint.

Neste dugnadsdag blir lørdag 8/10, fra kl 1015, for opptaking av poteter eller gulrøtter.

For å få utnyttet dagene best mulig, håper vi dere har anledning til å være ei god stund når dere kommer. Vi har ikke veldig mange helger å ta av før det er sannsynlig at det blir frost, så ta med dere mat og drikke, og rust dere til ei god økt.

Ta gjerne med dere venner og kjente, så kan de få litt poteter og gulrøtter for innsatsen.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet