Høstedugnad torsdag 25.08 – husk å bestille levering

PUBLISERT

Det blir høstedugnad igjen torsdag 25., kl 1815. Det trengs endel folk, tidligpoteten bør tas opp nå, før den vokser seg for stor. Dere som fikk levering forrige uke må ta med plastkassene og sette dem der dere hentet grønnsakene. På Coop må dere sette dem inne i kjølerommet, så de ikke forveksles med de som hører til i butikken.

Så er det viktig at dere setter dere opp på lista hvor dere vil ha grønnsakene levert, på Coop Exstra på Spillum, eller på gården hos Ola og Sissel. Vi henger opp ei liste begge steder, hvor du må krysse av for at du har henta kassen.

Grønnsakene kan hentes når som helst i løpet av uka, men vi anbefaler at du henter den så fort som mulig, på grunn av holdbarhet.

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet