Innhøsting 2016, vær med i åkeren – eller hent grønnsakene dine på Jøa eller i Namsos

PUBLISERT

Vi har grublet litt på hvordan vi skal få til et godt system for innhøsting og henting av grønnsakene. Nå mener vi at vi har fått til en ordning som kan fungere godt for alle.

I menyen øverst på siden står det en fane med «Levering». Der må alle medlemmer gå inn og skrive hvor de ønsker å hente sin kasse med grønnsaker den aktuelle uka. Du må ha skrevet deg inn senest onsdag.  Alternativene for henting er på Coop Extra på Spillum, eller på gården hos Ola og Sissel.

På Coop er det bare å spørre i grønnsaksavdelingen, og de vil vise dere til kjølelageret der kassene står. Husk: kryss av ved siden av navnet ditt på lista som henger på veggen utenfor kjølerommet.

På gården står kassene i kjelleren på fjøset, ta kontakt første gang du kommer, så viser vi deg. Også her har vi ei liste du må krysse av på.

Lever tilbake kassene: Dere får grønnsakene levert i plastkasser, disse må dere ta med tilbake neste gang dere henter grønnsakene deres.

HØSTEDUGNADER

I år kommer vi til å ha høstedugnader hver torsdag kl 1815, – så lenge det er noe å høste. Det betyr at de som vil være med i åkeren, må komme da. Mellom innhøstingene lar vi duken ligge på noen av feltene, for å beskytte mot rådyr. Det blir litt mindre fleksibelt enn i fjor, da alle kunne ta seg en tur i åkeren når de hadde anledning. Samtidig tror vi denne ordningen blir enklere og mer oversiktlig for alle. Og så håper vi mange av dere har anledning til å sette av noen timer på torsdagskveldene framover.

Grønnsakene kan hentes fra fredag på leveringsstedene. Det er lurt å hente kassen din så snart som mulig, så får du friske, nyhøsta grønnsaker.

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet