Dugnad lørdag 13. og torsdag 18. august

PUBLISERT

Det har vært en iherdig innsats med luking i det siste, så nå er vi ganske ajour med ugrasarbeidet. Men vi må nok erkjenne at behovet for arbeidstimer mangedobles når vi ikke er hender nok i starten på sesongen, og det må vi ta med oss som nyttig læring til neste år.

Lørdag 13. august letter vi på insektsnettet over kålvekstene, for å se om kålmøllen har latt det være igjen noe til oss. Der er det nok også behov for luking.

Og nå er nypoteten snart klar for å testes. De som var på de to siste dugnadene har allerede fått en smak, og fra torsdag 18. ser vi for oss at høstingen (og leveringen i Namsos) begynner så smått. Så fra den datoen kommer dugnadene til å foregå torsdager fra kl 1815.

REGISTRER DEG: Bruk gjerne skjemaet under fanen «Dugnader» og sett deg opp på de dugnadene som passer framover.

TUNBALDERBRÅ: En av våre andelsbønder fra Syria ble meget begeistret da hun fant denne ganske vanlige urten utenfor potetåkeren. Les HER hva den kan brukes til.

BILDER: Del veldig gjerne bilder når dere er på dugnad. Om dere sender til meg (med høy oppløsning) kan jeg bruke dem på hjemmesiden. Eller dere kan legge ut på FB-siden vår.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet