Nettverksmøte for andelslandbruk i Trøndelag

PUBLISERT

Andelslandbruk- invitasjon til nettverksmøte for andelslandbruk i Trøndelag tirsdag 4. oktober 2016

Fylkesmannen har en utviklings- og tilretteleggerrolle når det gjelder andelslandbruk, og ønsker å legge til rette for nettverksbygging og erfaringsutveksling.

De inviterer derfor alle andelslandbruk til et nettverkstreff tirsdag 4. oktober kl 1800-2100 på Vikhammer andelsgård i Malvik kommune. (www.facebook.com/Vikhammerandelsgaard).  Alle  andelslandbruk i hele Trøndelag inviteres til samlingen, som er et samarbeid mellom Fylkesmannen i Sør-Trøndelag og OIKOS Økologisk Norge.

Kom gjerne med tema dere ønsker å ta opp, spesielle utfordringer dere vil diskutere etc.  Agenda for møtet sendes ut etter sommerferien. Da får vi også vite mer om hvor mange som kan stille fra hvert andelslandbruk.

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet