Ny dugnad 5. juni – og nytt skjema for registrering

PUBLISERT

Flere har etterlyst en mer langsiktig oversikt over dugnader, og nå har vi fått det på plass.

Vi har lagt inn en kalender hvor du kan legge inn hvilke dugnader du kan være med på. Det er bare å trykke på «Dugnader» i feltet øverst på siden, og legge inn de datoene du kan være med.

Husk at vi har dugnader hele høsten også, til innhøstinga er ferdig,  så det blir mange uker å fordele arbeidet på.

Denne nye funksjonen gjør det mer oversiktlig både for andelseierne og oss som organiserer dugnadene. Blant annet hjelper det oss å holde oversikt over hvor mange som kommer hver gang, og gjør det enklere å styre antall hender litt etter hva vi har av arbeidsoppgaver.

Foreløpig har vi satt opp fire dugnader framover. Det er alltid litt vanskelig å forutse når det er behov for en dugnad, så det kan tenkes vi avlyser en oppsatt dato – men da gir vi  beskjed. Det er selvfølgelig også fullt mulig å melde avbud om du har satt deg opp på en dugnad, da tar du bare kontakt på FB eller telefon.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet