Avlingen er i hus

PUBLISERT

 

Det har vært en utrolig fin opplevelse å følge utviklingen i åkeren – fra de første frosne plantene og forsiktige spirene en altfor kald tidlig sommer, til bugnende rader og senger med sprø gulrøtter og melne poteter – og grønnsaker vi knapt visste navnet på, og slett ikke visste hvordan vi skulle bruke.

Vi har lært masse! Om planting og såing, om ugress og kålfluer, nye smaker og spennende retter. Det har gitt en følelse av  luksus og sann glede, det å kunne hente grønnsaker rett fra åkeren, økologisk, nyplukka og ureist. Og ikke minst har det vært mange trivelige stunder i åkeren, sammen med hyggelige folk og mange kopper kaffe.

Vi håper dere alle er med videre, og tar med dere venner og kjente inn i neste sesong. Det er plass for flere i Dun andelslandbruk!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet