
- 25 april
- 19:00
Trygve Liahagen Trio i Matgarasjen, Lørdag 25.4 kl.1900

- 04 april
- 13:00
Sesongåpning med nyansatt kokk

- 01 april
Dyrk din egen mat – velkommen til Dun Andelslandbruk

- 27 februar
- 19:15
Årsmøte, jubileumsmiddag og ny sesong i Dun Andelslandbruk

- 27 februar
- 19:15
10 år med andelslandbruk på Jøa – jubileum og årsmøte 27.02 kl. 1915

- 15 desember
- 13:00
Gårdsutsalg, juletre og førjulssuppe i Matgarasjen – søndag 15.12

Øl og hjemmelagde pølser
Det første ølet brygget i Matgarasjen er klart, og i helga åpner vi kranene. Gjestebryggere fra Fosnes Prestegaard Bryggeri på Jøa, og gjestebrygger Christian Wraali fra Brikselli har de første fatene klare. Og ølet får godt følge av hjemmelagde pølser fra grillen, med godt tilbehør. Pølsene er laget av Richard Fagermo, som er vår gjestekokk i helga. Vi inviterer til mini-oktoberfest, lørdag kveld 26.10 klokka 18 – 22 (åpent til 24:00. Og søndag 27.10 klokka 13 – 17.

Julebord i Matgarasjen
Nå kan du bestille julebord i Matgarasjen på Jøa. Vi inviterer til tradisjonelt julebord med ribbe, pinnekjøtt, medister og hjemmelagde pølser – alt godt som hører til, og selvfølgelig dessert og kaffe. Gjestekokk Richard Fagermo styrer kjøkkenet i tre helger nå før jul, -lørdag kveld og dagtid søndag.
Er dere en gjeng kolleger, venner, familie, musikkorps eller et kjærestepar – alle er velkommen til et lite førjuls avbrekk i Matgarasjen.
Vi dekker opp til jule-buffet, spis hva du har lyst på.
Se aktuelle datoer/tidspunkt under.

Hjemmelaget TYRKISK mat – lørdag 19. og søndag 20.10
Plutselig dukker det opp en ny gjestekokk – denne gangen en som er bosatt i Alanya i Tyrkia. Mustafa er på ferie på Elvalandet sammen med sin norske kone Nina, så i helga blir det tyrkiske smaker fra kjøkkenet. Han lover tradisjonell mat fra hjemlandet, og elsker lokale, gode råvarer. Så lam fra Risvik Vestre i Overhalla får følge av helt andre smaker enn kål på helgas meny. Vi har åpent 13 – 17 begge dager.

Matgarasjen er åpen – fredag 11. og lørdag 12. oktober, 13 – 17
Det er høstferie og vi håper mange benytter helga til å ta en tur til Jøa – eller rundt om PÅ Jøa for dere som bor her. I Matgarasjen byr vi på både lunsj og middag, og selvfølgelig noe godt til kaffen.

Matgarasjen er åpen i helga, 5. – 6. oktober
Det merkes godt at høsten er her, så da er det ekstra viktig å utnytte timene med lys til å komme seg ut. Jøatrappa er åpen, det samme er vi, for den som kan tenke seg et godt, varmende måltid med høstens gode råvarer. I helga byr vi på fårikål med økologisk lam av Grå Trøndersau fra Risvisk Vestre i Overhalla, og selvfølgelig gårdens egen kål. Og potetsuppe med nystekt brød og smør til. Osteiskake og nøttemarengs til kaffen.

Høst på Jøa – Matgarasjen er åpen
Lørdag 28. og søndag 29. september er Matgarasjen åpen for servering, fra 13 – 17. Høsten er vakker – og utsikten som venter den som tar turen opp Jøatrappa er storslått.

Settehvitløk til salgs
Vi har noen fine settehvitløk i gårdsbutikken, til omtrent halv pris av det tilsvarende økologisk hvitløk selges for i nettbutikker. Sorten er MESSIDOR, en robust type som etablerer sterke røtter og dermed er godt egnet for trønderske forhold. Hvitløk settes i jorda nå på høsten, og gir avling neste sommer.

Matgarasjen åpen 15.09, 13 – 18
Det bugner av grønnsaker i åkeren, noe som selvsagt vises på menyen vår i helga. Vi serverer varmende gulasjsuppe med nystekt brød, med kjøtt og grønnsaker fra gården, ei fiskegryte med masse nyhøsta grønnsaker. Og selvsagt noe godt til kaffen. Lørdag er alle bord bestilt, men søndag er dørene åpne og kaffen varm.